Thomas Hylland Eriksen i samtale med Dag Herbjørnsrud: Scene 5, Lillestrøm Kultursenter

Tirsdag 8. september 2020, kl. 19:30, samtaler sosialantropolog Thomas Hylland Eriksen med idéhistoriker Dag Herbjørnsrud. Sted: Scene 5, Lillestrøm kultursenter, Kirkegt. 11. Vitenkafé. Reservasjon: post@scene5.no

Utgangspunktet for samtalen er boken «Gå inn i din tid. Thomas Hylland Eriksen i samtale med Dag Herbjørnsrud» (Res Publica, 2019. Pocket: juni 2020). Men også de siste ukers utvikling med covid-19 (koronaviruset), Black Lives Matter og SIAN-debatten vil bli tatt opp. Mulighet med spørsmål fra salen.

Info om arrangement 8. september kl. 19:30:

«Sosialantropolog Thomas Hylland Eriksen er Norges mest omtalte akademiker, og han refereres daglig i norske medier. I 2016 ble den da 54-årige professoren diagnostisert med en alvorlig kreftsykdom. Til tross for lange perioder med krevende behandling, er han mer aktiv enn på lenge. På Scene 5 samtaler han med sin tidligere student; idéhistoriker Dag Herbjørnsrud.

De gir oss nye perspektiver på 22. juli, Facebook, olje, mangfold, rasisme og Oddvar Brå. Før samtalene vender seg mot Kina, klima og kunstig intelligens.

Hylland Eriksen forklarer også sin gradvise vandring fra anarkisme via Venstre og MDG til mer rødgrønn side. Samtalene utvikler seg i takt med vår omskiftelige samtid og synliggjør en rød tråd i Hylland Eriksens mangfoldige liv og virke. Er du åpen for moden refleksjon, så er dette din kveld!

Det vil bli salg av bøker og mulighet for signering.

Arrangementet har fri entré, så det kan være lurt å reservere bord.

Klikk her, eller ring 64 80 80 21 for å bestille. Vi anbefaler på det kraftigste å prøve menyen vår, eller å ta litt å drikke før Vitenkafeen starter klokka 19.30.

Arrangør: Scene 5»

Lenker til arrangementet 8/9 kl. 19:30:

Lillestrøm kultursenter: lillestrom-kultursenter.no/program/vitenkaf%C3%A9-thomas-hylland-eriksen-i-samtale-med-dag-herbj%C3%B8rnsrud/

Scene 5: scene5.no/program/

SHARE THIS: