Pocketutgave av boken «Gå inn i din tid. Thomas Hylland Eriksen i samtale med Dag Herbjørnsrud» (Res Publica)

Boken Gå inn i din tid. Thomas Hylland Eriksen i samtale med Dag Herbjørnsrud (Res Publica, lansert 28. oktober 2019) er ikke bare omtalt som «kritikerrost». Førsteopplaget ble i praksis også utsolgt. Og nå, 23. mai 2020, kommer Dag Herbjørnsruds bok også som billig pocketutgave (199 kr) i landets bokhandlere (lenke til Res Publicas side om pocketboken).

På forsiden siteres tittelen på Dagbladets anmeldelse, skrevet av Marius Wulfsberg: «Til å bli klok av.» Terningkast 5.

En av de nyeste anmeldelsen er skrevet av Jan-Erik Østlie i Fri Fagbevegelse (14.04.20).

Utdrag fra Østlies anmeldelse:

«Det er to svært kunnskapsrike samtalepartnere vi møter her, de har mye å lære bort til de aller fleste av oss. Og de har en herlig reflekterende og nesten leken tilnærming til det aller meste – stort som lite, lavkulturelt som høykulturelt. Og intervjuene som er tatt opp på Herbjørnsruds Iphone, har blitt omgjort til en behagelig skriftlig form som er lett å lese samtidig som den bevarer en fin muntlighet. Sistnevnte skyldes antagelig også at Herbjørnsrud, som er fortelleren i denne boka, mellom intervjuene forklarer hvor de er og hvorfor de er akkurat der de er.»

«Dette er ei bok som er skrevet i Hylland Eriksens ånd. Det går på inn- og utpust, alt er gjenstand for en akademisk refleksjon i pro et contra-stil. Og den er et stjerneeksempel på noe av det herligste av alt ved å lese bøker: Du trenger ikke være enig i alt som står skrevet for å ha en fin leseropplevelse.»

Boken finnes også som e-bok, der mesteparten av innledningskapitlet (s. 7-41) ligger gratis ute: //ebok.no/ebok/ga-inn-i-din-tid_dag-herbjornsrud/

Mer info om boken på SGOKIs bokside her.

SHARE THIS: