Ny bok hos Res Publica: «Gå inn i din tid» – samtaler med Thomas Hylland Eriksen

I slutten av oktober 2019 utgir forlaget Res Publica boken Gå inn i din tid. Thomas Hylland Eriksen i samtale med Dag Herbjørnsrud.

Info fra Res Publica:

«Nasjonalisme, etnisitet, globalisering, identitet, klima, internett, lykke, overflod – dette er noen av temaene Thomas Hylland Eriksen har engasjert seg i gjennom et langt liv i offentligheten.

I Gå inn i din tid samtaler Hylland Eriksen med sin tidligere student, idéhistoriker Dag Herbjørnsrud. Gjennom høsten 2018 og tidlig 2019 møttes de og samtalene utvikler seg i takt med vår omskiftelige samtid. Boken utgis i oktober.»

Dag Herbjørnsrud (f. 1971) er idéhistoriker, forfatter og initiativtager til Senter for global og komparativ idéhistorie (SGOKI). Tidligere journalist og kommentator i Aftenposten (1995-2005) og tidligere ansvarlig redaktør i Ny Tid (2005-2015). Skriver nå blant annet for det globale idémagasinet Aeon.co.  Herbjørnsrud er blant annet forfatter av bøkene Blanke løgner, skitne sannheter (2002), Frykten for Amerika (2003), Norge – et lite stykke verdenshsitorie (2005) og Globalkunnskap. Renessanse for en ny opplysningstid (2016, 2. utg. 2018).

Mer info: respublica.no/dag-herbjornsrud/

SHARE THIS: