Verden i Bergen 18. februar

Sakprosafestivalen Verden i Bergen, lørdag 18. februar 2017

«Flere av Norges mest spennende og prisbelønte sakprosaforfattere kommer til Bergen denne dagen: Cecilie Hellestveit, Bergsveinn BirgissonBjørn Berge, Øystein Bogen, Ingrid Brekke, Simen Ekern, Dag Herbjørnsrud, Gunnhild ØyehaugÅsne Seierstad og Elisabeth Aasen

Hele festivalen gratis og åpen for alle. Se programmet her.

«Verden på lørdag»

Litteraturhuset i Bergen, Olav H. Hauge-scenen. 18.02.,  kl. 15-16.

«NRK-veteran Tomm Kristiansen intervjuer fire forfattere med nye bøker om verden. Vi skal få høre om en baby som kom i en kurv til DDR og senere ble Europas mektigste politiske leder, om Putin og Russlands hamskifte, om den største krigen i vår samtid – og vi skal få avlivet noen myter om vår plass i verden.»

Med Ingrid Brekke, Cecilie Hellestveit, Øystein Bogen og Dag Herbjørnsrud.

 

 

 

 

SHARE THIS: